پاک پور(پردازش و رایانه)

پاک پور(پردازش و رایانه)

(processing and computer) Pakpour
پاک پور(پردازش و رایانه)

پاک پور(پردازش و رایانه)

(processing and computer) Pakpour

دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی


دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

دانلود دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1314 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 31

دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

قسمتی از متن..............

پربیوتیک ها عناصر غذایی یا کربوهیدرات های غیر قابل هضمی هستند که از طریق تحریک رشد یا فعال کردن یک یا تعداد محدودی از گونه های باکتریایی که در روده وجود دارند، اثرات سودمندی بر میزبان داشته و سلامتی آن را بهبود می بخشند

پربیوتیک های مانان الیگوساکاریدی در زمینه چسبیدن به عوامل بیماری زا از قبیل سالمونلا و اشرشیاکولای و دفع آن ها از روده میزبان مؤثر بوده و از طرف دیگر وضعیت طبیعی روده و نیز جمعیت میکروبی دستگاه گوارش را محافظت و در سلامت روده نیز موثر می باشند که نتیجه این عمل، رشد جمعیت میکروبی طبیعی دستگاه گوارش و عملکرد بهتر آن می باشد.

دانلود دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد