دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی
دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی |
![]() |
دسته بندی | پاورپوینت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1314 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 31 |
دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی
قسمتی از متن..............
پربیوتیک ها عناصر غذایی یا کربوهیدرات های غیر قابل هضمی هستند که از طریق تحریک رشد یا فعال کردن یک یا تعداد محدودی از گونه های باکتریایی که در روده وجود دارند، اثرات سودمندی بر میزبان داشته و سلامتی آن را بهبود می بخشند
پربیوتیک های مانان الیگوساکاریدی در زمینه چسبیدن به عوامل بیماری زا از قبیل سالمونلا و اشرشیاکولای و دفع آن ها از روده میزبان مؤثر بوده و از طرف دیگر وضعیت طبیعی روده و نیز جمعیت میکروبی دستگاه گوارش را محافظت و در سلامت روده نیز موثر می باشند که نتیجه این عمل، رشد جمعیت میکروبی طبیعی دستگاه گوارش و عملکرد بهتر آن می باشد.